קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות76
מגזין

צלי עגל ממולא

צלי עגל ממולא
צלי עגל ממולא יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם גרידת תפוז, שמן זית, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלי עגל עם פול, צלי עגל עם גזר וכתום העונה החדשה, ו קרקר חבית כפרי ישן חנות בשר עגל צלי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הפטריות, התרד 1/2-box מופשר, עלים מן sprigs רוזמרין, זיתים, גרידת תפוז, וגרידת לימון לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת. דופק לשלב למשחה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צווארי עוףצווארי עוף
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
שחרר את הצלי. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
מורחים את הדבק מלית באופן שווה על פני השטח של העגל, בנדיבות מכסה אותו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
Rerolll הצלי ולקשור אותו בדיוק מספיק חזק כדי לאבטח; לא לקשור חזק מדי או המילוי יהיה כל לטפטף החוצה. המילוי יהיה גלוי.
6
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את צלי העגל וצורב מכל הצדדים עד שהבשר הוא חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
8
מניחים את הצלי צרוב למחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
בקערה קטנה, מערבבים את הדבש, שימורי משמש וחרדל. לשפשף את כל משטחי הבשר עם ציפוי עבה של תערובת משמש-דבש, הזמנת תערובת כלשהי.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
אופים במשך 1 שעה, מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר את הצלי מהתנור ואת הבסטה עם תערובת משמש-דבש הנותרים. חזור לתנור, חשוף, במשך 15 דקות נוספות. אפשר לצלי לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך. הצלי צריך להיות עסיסי מעט ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
Reprinted with persmission from Passover by Design: Picture-Perfect Kosher by Design® Recipes for The Holiday by Susie Fishbein, (C) 2008 Mesorah Publications, Ltd.