צלי עגל ממולא
צלי עגל ממולא יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם גרידת תפוז, שמן זית, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלי עגל עם פול, צלי עגל עם גזר וכתום העונה החדשה, ו קרקר חבית כפרי ישן חנות בשר עגל צלי.
הוראות
מניחים את הפטריות, התרד 1/2-box מופשר, עלים מן sprigs רוזמרין, זיתים, גרידת תפוז, וגרידת לימון לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת. דופק לשלב למשחה.
שחרר את הצלי. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל.
מורחים את הדבק מלית באופן שווה על פני השטח של העגל, בנדיבות מכסה אותו.
Rerolll הצלי ולקשור אותו בדיוק מספיק חזק כדי לאבטח; לא לקשור חזק מדי או המילוי יהיה כל לטפטף החוצה. המילוי יהיה גלוי.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מוסיפים את צלי העגל וצורב מכל הצדדים עד שהבשר הוא חום זהוב עמוק.
מניחים את הצלי צרוב למחבת צלייה.
בקערה קטנה, מערבבים את הדבש, שימורי משמש וחרדל. לשפשף את כל משטחי הבשר עם ציפוי עבה של תערובת משמש-דבש, הזמנת תערובת כלשהי.
הסר את הצלי מהתנור ואת הבסטה עם תערובת משמש-דבש הנותרים. חזור לתנור, חשוף, במשך 15 דקות נוספות. אפשר לצלי לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך. הצלי צריך להיות עסיסי מעט ורוד במרכז.
Reprinted with persmission from Passover by Design: Picture-Perfect Kosher by Design® Recipes for The Holiday by Susie Fishbein, (C) 2008 Mesorah Publications, Ltd.