צלי עוף-צ'יפוטלה נאצ' וס עם כוסברה - אבוקדו קרם
המתכון צלי עוף-צ'יפוטלה נאצ' וס עם כוסברה-אבוקדו קרם יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אתה מקבל מתאבן שמגיש 8. אם יש עלי כוסברה, עד 2 צ'ילי צ' יפוטלה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: פיאסטה עוף + כוסברה ליים אורז פהיטה קערה עם אבוקדו צ'יפוטלה קרם, וידאו: פהיטה " נאצ'וס " עם קרם אבוקדו, ו צ'יפוטלה חזיר Tamales עם כוסברה-סיד קרם.
הוראות
במחבת 2 1/2 עד 3 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים בצל בשמן זית עד הבצל מתחיל חום, 4 עד 7 דקות.
מוסיפים זרעי כמון ואורגנו; מערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים צ ' ילי, רסק עגבניות, חומץ, ומים 1/2 כוס; מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, כדי למזג טעמים, כ 5 דקות.
מוסיפים עוף ומערבבים עד חם.
בינתיים, לארגן שבבי טורטייה בשכבה אחת במחבת 12-by 17 אינץ'.
מפזרים חלקים שווים של גבינה על כל שבב וכפית על 1 כף תערובת עוף על גבי.
אופים בתנור רגיל או הסעה 450 עד שהגבינה מתחילה לבעבע, כ -3 דקות. עם מרית, בזהירות להעביר שבבי טורטייה על מגש. למעלה כל אחד עם 1 כפית כוסברה-אבוקדו קרם ומקשטים עם עלה כוסברה.
קרם אבוקדו כוסברה. בקערה קטנה, מערבבים 1/3 כוס קצוצה דק-אבוקדו בשלים, 2 כפות שמנת חמוצה, 1 כף עלי כוסברה קצוצים דק, 2 כפיות מיץ ליים, ו 2 כפיות חלב.
מוסיפים מלח לפי הטעם. עושה על 1/2 כוס.