קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות44
מגזין

צלי פוסן / תרנגולת קורנית ובטטות

צלי פוסן / תרנגולת קורנית ובטטות
צלי פוסן / תרנגולת קורניש ותפוחי אדמה מתוקים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 2 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 79 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל של 967 קלוריות. אם יש לכם פלפל, בטטה במשקל קילו בערך, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. ציון זה הוא סופר. נסו צלי פוסן, פוסין צלוי לימון עם ירקות אביב, ו ספייס תרנגולות קורניש קלויות עם בטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
זהו שלי כמעט רגיל כמו שעון ערב במוצאי שבת. אני מוצא את זה מאוד קל ומרגיע לעשות מכיוון שכל מה שאני עושה זה לרדת למטה, להכניס הכל לתנור ואז לחזור לטלוויזיה בערב שבת במיטה עד שהיא מוכנה - ואז, בכנות, חזרה שוב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אם אני מבשל את הפוסינים / תרנגולות הקורניש באותה מחבת כמו הבטטות, חתכתי כמה פרוסות לחם ושמתי 1 מתחת לכל ציפור בפח, כדי לספוג את המיצים ולמנוע מהם לחלחל לבטטות אשר, בתורו, ימנע מהם להיספג ולהשחים. אבל לעתים קרובות יותר מאשר לא, אני מוותר על הלחם (אתה יכול לדמיין כמה טוב הוא טעים אחר כך) ופשוט מקבל 2 מגשי צלייה חד פעמיים של נייר כסף בערך בגודל של תבניות בראוניז כל אחד ושם את הפוסינים/ תרנגולות קורניש באחת ואת הבטטות באחרת ורוויניט על הצלחת עם מעט גרגיר מים ושפריץ מיץ ליים אחר כך. אני חייב להיות חרדל אנגלי עם. אני יודע שזו חולשה, אבל לא כזו שאני מוכן לוותר עליה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל אנגליחרדל אנגלי
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
שים את הציפורים לתוך תבנית אפייה קטנה או מגש לסכל לשפוך מעל 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
חותכים את הבטטות הלא קלופות לקוביות 2 1/2 אינץ ' ומכניסים אותן למגש פח או נייר כסף קטן אחר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
יוצקים מעל כף השמן השנייה ומפזרים מעל את התבלינים, ואז זורקים הכל יחד על ידי ניעור הפח.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מבשלים גם את הפוסינים/התרנגולות וגם את הבטטות בתנור החם שחומם מראש למשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
שים כל תרנגולת פוסין / קורניש על צלחת, עם סבך גרגיר הנחלים ובטטות לצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש
לא מגן מקומילא מגן מקומי
4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל4 כפות שמן צ'ילי או שמן זית רגיל
9
מפזרים מלח מלדון / כשר, לפי הטעם, ושפריץ עם מיץ ליים וללכת אליו!
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות