צלי פוסן / תרנגולת קורנית ובטטות
צלי פוסן / תרנגולת קורניש ותפוחי אדמה מתוקים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 2 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 79 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל של 967 קלוריות. אם יש לכם פלפל, בטטה במשקל קילו בערך, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. ציון זה הוא סופר. נסו צלי פוסן, פוסין צלוי לימון עם ירקות אביב, ו ספייס תרנגולות קורניש קלויות עם בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
זהו שלי כמעט רגיל כמו שעון ערב במוצאי שבת. אני מוצא את זה מאוד קל ומרגיע לעשות מכיוון שכל מה שאני עושה זה לרדת למטה, להכניס הכל לתנור ואז לחזור לטלוויזיה בערב שבת במיטה עד שהיא מוכנה - ואז, בכנות, חזרה שוב.
אם אני מבשל את הפוסינים / תרנגולות הקורניש באותה מחבת כמו הבטטות, חתכתי כמה פרוסות לחם ושמתי 1 מתחת לכל ציפור בפח, כדי לספוג את המיצים ולמנוע מהם לחלחל לבטטות אשר, בתורו, ימנע מהם להיספג ולהשחים. אבל לעתים קרובות יותר מאשר לא, אני מוותר על הלחם (אתה יכול לדמיין כמה טוב הוא טעים אחר כך) ופשוט מקבל 2 מגשי צלייה חד פעמיים של נייר כסף בערך בגודל של תבניות בראוניז כל אחד ושם את הפוסינים/ תרנגולות קורניש באחת ואת הבטטות באחרת ורוויניט על הצלחת עם מעט גרגיר מים ושפריץ מיץ ליים אחר כך. אני חייב להיות חרדל אנגלי עם. אני יודע שזו חולשה, אבל לא כזו שאני מוכן לוותר עליה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
שים את הציפורים לתוך תבנית אפייה קטנה או מגש לסכל לשפוך מעל 1 כף שמן.
חותכים את הבטטות הלא קלופות לקוביות 2 1/2 אינץ ' ומכניסים אותן למגש פח או נייר כסף קטן אחר.
יוצקים מעל כף השמן השנייה ומפזרים מעל את התבלינים, ואז זורקים הכל יחד על ידי ניעור הפח.
מבשלים גם את הפוסינים/התרנגולות וגם את הבטטות בתנור החם שחומם מראש למשך 45 דקות.
שים כל תרנגולת פוסין / קורניש על צלחת, עם סבך גרגיר הנחלים ובטטות לצד.
מפזרים מלח מלדון / כשר, לפי הטעם, ושפריץ עם מיץ ליים וללכת אליו!