צלי צ'אק על האש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלי צ'אק על האש. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח שום, חרדל, רוטב ווסטרשייר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר החום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו צלי צ'אק על האש, צלי צ'אק ברביקיו, ו צלי צ'אק במרינדה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את תשעת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 1/4 כוס לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף צלי. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 2-3 שעות, מפנה כמה פעמים. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה לצלייה.
מסננים וזורקים את המרינדה. הכן גריל לחום עקיף, באמצעות מחבת טפטוף. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל.
מניחים בשר בקר מעל תבנית טפטוף וצולים, מכוסה, על אש בינונית עקיפה למשך 1-1 / 2 עד 1-3 / 4 שעות או עד שהם רכים, הופכים וצולים מדי פעם במרינדה שמורה.