קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

צלי קדרה

צלי קדרה
אם יש לך שמן זרעי ענבים, כמה גזר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 השתמש בסיר מכוסה עבה (תנור-הוכחה אם אתה מתכוון לבשל בתנור), כגון תנור הולנדי, רק גדול מספיק כדי להחזיק צלי וירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני (חם מספיק כדי לצרוב את הבשר). ללטף את הצלי יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מפזרים ומשפשפים מלח, פלפל ותבלינים איטלקיים על כל הבשר. צלי חום בסיר, בכל מקום, כמה דקות בכל צד. אל תזיז את הצלי בזמן שהצד בראונינג, או שהוא לא יהיה חום טוב.2 כאשר צלי הוא השחמה, להסיר מהמחבת ולהגדיר על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבצלים למחבת ומבשלים כ 5 עד 10 דקות, עד שהם מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את השום והגזר לשבת על גבי הבצל. מניחים את הצלי על גבי הבצל, שום וגזר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
הוסף 1/2 כוס יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
7
הוסף את עלה דפנה. כיסוי. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להתאים את החום למטה לחום הנמוך ביותר האפשרי כדי לשמור על רתיחה נמוכה כאשר מכוסה (אנחנו מבשלים את הצלי שלנו על ההגדרה החמה של הטווח החשמלי שלנו)*. (אם בישול בתנור, להביא לרתיחה ראשונה על הכיריים, ואז לשים בתנור, להתחיל את הטמפרטורה ב 149° במשך 15 דקות, ואז להפיל אותו250 לשעה הראשונה, ואז 225° לאחר מכן.) 3 מבשלים 3 1/2 עד 4 1/2 שעות, או יותר, עד הבשר רך. (אם אתה משתמש בסיר לחץ, לחתוך את הזמן בחצי).לאחר בישול 3 1/2 שעות. שים לב כמה נוזל כבר שוחרר על ידי הבשר. זה מגיע מבישול איטי בטמפרטורה נמוכה מאוד. אם צלי הסיר שלך יבש מדי, ודא המחבת אתה משתמש יש מכסה הולם הדוק וכי אתה מבשל בחום הנמוך ביותר האפשרי כדי לשמור על רתיחה נמוכה.מציע לשרת עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה * אם אתה משתמש בטווח גז, אתה עלול למצוא קושי מקבל את הלהבה נמוכה מספיק. טיפ שקראתי לאחרונה ב "קוק אילוסטרייטד" מציע להפשיל בחוזקה כמה רדיד אלומיניום, לעצב אותו לסופגנייה רזה, ולשים את זה על גבי המבער כדי ליצור קצת יותר מרחק בין הטווח למחבת. אם יש לך אחד מאותם טווחי BTU גבוהים, אני ממליץ לבשל את הצלי בתנור במקום.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי