קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

צלי קדרה

צלי קדרה
אם יש לך שמן זרעי ענבים, כמה גזר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 השתמש בסיר מכוסה עבה (תנור-הוכחה אם אתה מתכוון לבשל בתנור), כגון תנור הולנדי, רק גדול מספיק כדי להחזיק צלי וירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני (חם מספיק כדי לצרוב את הבשר). ללטף את הצלי יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מפזרים ומשפשפים מלח, פלפל ותבלינים איטלקיים על כל הבשר. צלי חום בסיר, בכל מקום, כמה דקות בכל צד. אל תזיז את הצלי בזמן שהצד בראונינג, או שהוא לא יהיה חום טוב.2 כאשר צלי הוא השחמה, להסיר מהמחבת ולהגדיר על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הבצלים למחבת ומבשלים כ 5 עד 10 דקות, עד שהם מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיף את השום והגזר לשבת על גבי הבצל. מניחים את הצלי על גבי הבצל, שום וגזר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
הוסף 1/2 כוס יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
7
הוסף את עלה דפנה. כיסוי. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להתאים את החום למטה לחום הנמוך ביותר האפשרי כדי לשמור על רתיחה נמוכה כאשר מכוסה (אנחנו מבשלים את הצלי שלנו על ההגדרה החמה של הטווח החשמלי שלנו)*. (אם בישול בתנור, להביא לרתיחה ראשונה על הכיריים, ואז לשים בתנור, להתחיל את הטמפרטורה ב 149° במשך 15 דקות, ואז להפיל אותו250 לשעה הראשונה, ואז 225° לאחר מכן.) 3 מבשלים 3 1/2 עד 4 1/2 שעות, או יותר, עד הבשר רך. (אם אתה משתמש בסיר לחץ, לחתוך את הזמן בחצי).לאחר בישול 3 1/2 שעות. שים לב כמה נוזל כבר שוחרר על ידי הבשר. זה מגיע מבישול איטי בטמפרטורה נמוכה מאוד. אם צלי הסיר שלך יבש מדי, ודא המחבת אתה משתמש יש מכסה הולם הדוק וכי אתה מבשל בחום הנמוך ביותר האפשרי כדי לשמור על רתיחה נמוכה.מציע לשרת עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה * אם אתה משתמש בטווח גז, אתה עלול למצוא קושי מקבל את הלהבה נמוכה מספיק. טיפ שקראתי לאחרונה ב "קוק אילוסטרייטד" מציע להפשיל בחוזקה כמה רדיד אלומיניום, לעצב אותו לסופגנייה רזה, ולשים את זה על גבי המבער כדי ליצור קצת יותר מרחק בין הטווח למחבת. אם יש לך אחד מאותם טווחי BTU גבוהים, אני ממליץ לבשל את הצלי בתנור במקום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז1.5 ק"ג דה לנגוה דה רז
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף