צלי קדרה של החברה
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך שיני שום, בצל, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צלי קדרה של החברה, צלי קדרה של החברה, ו צלי קדרה של החברה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ללטף את הבשר יבש עם מגבת נייר. מתבלים את הצלי בכל רחבי עם 1 כף מלח 1/2 כפיות פלפל. תחפור את כל הצלי בקמח, כולל את הקצוות. בתנור הולנדי גדול, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים את הצלי וצור במשך 4 עד 5 דקות, עד להשחמה יפה. הסתובב וצרוב את הצד השני ואז הסתובב וצרוב את הקצוות. זה צריך לקחת 4 עד 5 דקות עבור כל צד.
מוסיפים 2 כפות שמן זית לתנור ההולנדי.
מוסיפים את הגזר, בצל, סלרי, כרישה, שום, 1 כף מלח, ו 1 1/2 כפיות פלפל ומבשלים על חום בינוני במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך אבל לא השחמה.
מוסיפים את היין והקוניאק ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את העגבניות, מניית עוף, קוביית מרק, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל. לקשור את הקורנית והרוזמרין יחד עם חוט מטבח ולהוסיף לסיר.
שים את הצלי בחזרה לתוך הסיר, להביא לרתיחה, ולכסות.
מניחים בתנור במשך 2 1/2 שעות, עד הבשר הוא מזלג מכרז או על 160 מעלות f פנימי. הפעל את החום עד 250 מעלות F לאחר כשעה כדי לשמור על הרוטב בבית מבשלים.
הסר את צרור עשב ולהשליך. תרוקן כמה שיותר שומן מהרוטב.
מעבירים חצי מהרוטב והירקות לבלנדר או למעבד מזון המצויד בלהב פלדה ומחית מחית עד לקבלת חלקה.
יוצקים את מחית בחזרה לתוך הסיר, במקום על הכיריים על אש נמוכה, ולהחזיר את הרוטב לרתיחה.
מניחים 2 כפות קמח והחמאה בקערה קטנה ומועכים אותם יחד עם מזלג. מערבבים לתוך הרוטב ומבשלים במשך 2 דקות, ערבוב עד מעובה. טעם לתבלינים.
הסר את המיתרים מן הצלי, לחתוך את הבשר.
מגישים חמים עם הרוטב כפיות על זה.