צלי קדירה קלאסי הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 798 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, מלח כשר ופלפל, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומפזרים את הקמח; מוסיפים לסיר ומבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
הסר מהסיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיף את הבייקון, בצל וגזר קצוץ לסיר; לבשל, ערבוב, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיף את רסק עגבניות ושום; לבשל, ערבוב, עד הדבק מתחיל לרחוש, על 4 דקות. מערבבים בקוניאק, מגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קוניאק
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את היין והמרק, ואז מחזירים את הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
שים את הסלרי, עלי דפנה, פלפלים, allspice, ציפורן ועשבים על ריבוע של גזה ולקשור לתוך כיס עם חוט מטבח; להוסיף לסיר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
צרור סלרי, פרוס (בערך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
להניח סיבוב של נייר קלף על פני השטח של הבשר לכסות עם המכסה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
9
מעבירים את הסיר לתנור ומבשלים 1 שעה, 30 דקות. להפוך את הצלי, ולאחר מכן להוסיף את לפת, תפוחי אדמה, גזר חצוי ומלח 1 כפית. מכסים עם קלף ומכסה וחוזרים לתנור עד שהבשר הוא מזלג מכרז, 1 שעה, 30 דקות, עד 2 שעות יותר. (מדחום בשר צריך לרשום 185 מעלות F.)
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטבגה
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
הסר את כיס עשב דל שומן מן הנוזל בישול; מבשלים את הנוזל על חום בינוני עד מופחת בחצי, על 25 דקות. מתבלים במלח ופלפל. החזר את הירקות לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2
להתיר את הצלי, דק פרוסה נגד התבואה ולסדר על מגש. כפית את הירקות ורוטב מעל ומסביב לבשר.