קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

צלי קצה סינטה בקר עם פטריות

צלי קצה סינטה בקר עם פטריות
צלי קצה סינטה בקר עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 345 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תערובת מרק בצל, צלי קצה סינטה, גבעולי פטריות וחתיכות, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקורנפלור אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג קורנפלור שוקולד כמו קינוח. מתכון זה אהוב על 41 אוכלים וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 95%. נסו צלי קצה סינטה בקר, צלי סינטה של בשר בקר, ו סינטה צלויה של בשר בקר ורוטב פורט עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי או בסיר כבד על אש בינונית-גבוהה; מטגנים צולים בשמן חם עד להשחמה משני הצדדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
יוצקים פטריות 1 כוס מרק בשר על צלי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מפזרים תערובת מרק בצל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
5
אופים בתנור שחומם מראש למידת העשייה הרצויה, או בטמפרטורה פנימית של 145 מעלות צלזיוס (65 מעלות צלזיוס) למשך בינוני, כ-90 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
מוציאים את הצלי מהתנור ההולנדי לפלטה, מכסים ביריעת נייר אלומיניום כפולה ומניחים לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
7
מקציפים קורנפלור ונותר 1/4 כוס מרק בקר בקערה ומערבבים לתנור הולנדי עם פטריות וטפטופי מחבת. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים עד להסמכה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים מעל בשר בקר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות