צליה: תפוחי אדמה הסלבק עם שום ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צלייה: תפוחי אדמה Hasselback עם שום ופרמזן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 775 אוהדים. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחי אדמה Hasselback עם פרמזן ושום קלוי, פרמזן Hasselback תפוחי אדמה אפויים, ו צליה: קישואים עם פרמזן ושמן צ'ילי שום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פרוסה דקה של כל תפוח אדמה לאורכו כדי ליצור בסיס אפילו עבור תפוחי אדמה לנוח על. חותכים את הקצוות של כל תפוח אדמה. שאר תפוחי אדמה בין שני מקלות אכילה או כפיות עץ לפעול כעצירה עבור הסכין לחתוך בזהירות חריצים אנכיים בכל תפוח אדמה על כל 1/8 אינץ'.
לשטוף תפוחי אדמה תחת מים זורמים, fanning החוצה לשטוף בתוך חריצים לחתוך.
מניחים תפוחי אדמה על צלחת ומיקרוגל גבוה במשך 5 דקות. הפוך תפוחי אדמה שוב במיקרוגל במשך 5 דקות נוספות.
הכנס פרוסות שום ופרמזן בחריצים בתפוחי האדמה, זה לא צריך להיות בכל חריץ.
מברישים תפוחי אדמה בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מפזרים צמרות עם פרמזן מגורר.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים תפוחי אדמה בצד מגניב של גריל, כיסוי, ומבשלים עד רך במרכז פריך סביב הקצוות, על 30-40 דקות.
הסר מן הגריל, תן מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת מיד בעוד עדיין חם.