צלייה: גספצ'ו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל צלייה: Gazpacho. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא חומץ יין, מלפפון, לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו צליה: Negimaki (מתכונים דומים).
הוראות
דק קוצצים את הירוקים בצל ירוק ומניחים בצד לקישוט. שיפוד לבן בצל ירוק על שיפודי במבוק או קיסמים. שיפוד שיני השום ורבעוני בצל באותו אופן. מברשת קלה את הלבן בצל ירוק, שום, בצל עם שמן זית.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים גחלים באופן שווה על באח הפחם.
מניחים בצל ירוק, שום, בצל, עגבניות, לחם ופלפלים על הגריל. בצל ירוק גריל, שום, בצל ולחם עד להשחמה יפה, על 2-3 דקות לכל צד. גריל את העגבניות והפלפלים עד חרוך, כ 2 דקות לכל צד לעגבניות ו 4 דקות לכל צד לפלפלים.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. לגרד את העורות החרוכים מעגבניות ופלפלים עם סכין קילוף. (אל תדאג לגבי הסרת כל טיפה אחרונה.) Core and seed the peppers.
מקלפים את השום ומניחים אותם בבלנדר יחד עם חלבוני בצל ירוק, בצל, טוסט, עגבניות, פלפלים, מלפפון, עשבי תיבול, חומץ, ושמן זית שנותר מחית עד חלקה. דק gazpacho כדי עקביות pourable עם מים במידת הצורך מתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים את gazpacho במקרר כדי להירגע לפחות 1 שעה, רצוי עד קר מאוד. ממש לפני ההגשה, לתקן את התיבול, הוספת מלח או חומץ לפי הטעם. כדי לשרת, לצקת את gazpacho לתוך קערות ומפזרים עם בצל ירוק קצוץ.