קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות56
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

צלייה: גספצ'ו

צלייה: גספצ'ו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל צלייה: Gazpacho. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא חומץ יין, מלפפון, לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו צליה: Negimaki (מתכונים דומים).

הוראות

1
דק קוצצים את הירוקים בצל ירוק ומניחים בצד לקישוט. שיפוד לבן בצל ירוק על שיפודי במבוק או קיסמים. שיפוד שיני השום ורבעוני בצל באותו אופן. מברשת קלה את הלבן בצל ירוק, שום, בצל עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים גחלים באופן שווה על באח הפחם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מניחים בצל ירוק, שום, בצל, עגבניות, לחם ופלפלים על הגריל. בצל ירוק גריל, שום, בצל ולחם עד להשחמה יפה, על 2-3 דקות לכל צד. גריל את העגבניות והפלפלים עד חרוך, כ 2 דקות לכל צד לעגבניות ו 4 דקות לכל צד לפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. לגרד את העורות החרוכים מעגבניות ופלפלים עם סכין קילוף. (אל תדאג לגבי הסרת כל טיפה אחרונה.) Core and seed the peppers.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מקלפים את השום ומניחים אותם בבלנדר יחד עם חלבוני בצל ירוק, בצל, טוסט, עגבניות, פלפלים, מלפפון, עשבי תיבול, חומץ, ושמן זית שנותר מחית עד חלקה. דק gazpacho כדי עקביות pourable עם מים במידת הצורך מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
גספצ ' וגספצ ' ו
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מניחים את gazpacho במקרר כדי להירגע לפחות 1 שעה, רצוי עד קר מאוד. ממש לפני ההגשה, לתקן את התיבול, הוספת מלח או חומץ לפי הטעם. כדי לשרת, לצקת את gazpacho לתוך קערות ומפזרים עם בצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
גספצ ' וגספצ ' ו
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת