צלייה: פינצ'וס מורנוס
צליה: Pinchos Morunos נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 104 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, לימון, סוג של אש: ישיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: טאפאס-שיפודי חזיר מתובלים (pinchos Morunos), Pinchos Morunos (שיפודי חזיר ספרדית) עם Mojo Picon # SundaySupper, ו Pinchitos Morunos.
הוראות
כדי להפוך את המלח, לטאטא מלח וסוכר במים קרים עד מומס לחלוטין.
מניחים tenderloin במי מלח ומניחים במקרר במשך 1 1/2 שעות.
בעוד בשר חזיר הוא brining, לערבב יחד שמן זית, שום, מיץ לימון, פפריקה, כמון, כוסברה, אורגנו, כורכום, מלח, טימין, ופלפל שחור בקערה קטנה.
הסר טנדרלוין ממי מלח. להתייבש עם מגבת נייר ולחתוך לקוביות 1 1/2 אינץ'.
מניחים חזיר בשקית גדולה resealable ויוצקים בתערובת תבלינים. כלב ים תיק ולזרוק ביסודיות מעייל חזיר במרינדה.
מניחים במקרר ומרינדה במשך 1 עד 2 שעות.
הסר חזיר מהמקרר וחוט על שיפודי עץ. תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. שיפודי גריל מעל חום גבוה עד השחמה מכל הצדדים מבושל דרך, על 10 דקות בסך הכל.
הסר מגש, לתת מנוחה במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת עם פלחי לימון.