צלע חזיר עבה כפול בגריל עם רוטב ברביקיו שזיף זנגביל
צלע חזיר עבה כפול בגריל עם רוטב ברביקיו שזיף זנגביל הוא מתכון אמריקאי המגיש 3. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם חומץ סיידר, שום, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות חזיר אסיאתיות (רוטב סויה זנגביל), צלעות חזיר בגריל עם שזיף-ג'ינג'ר צ' אטני, ו צלע חזיר ברקשייר עם רוטב מרלו.
הוראות
1
Preperation של רוטב ברביקיו שזיף זנגביל: שזיפים ומבשלים, זנגביל, שום שן 1, רוטב הויסין, סוכר חום, 2 כפות מים, רוטב סויה, וכוכב אניס, 20 דקות או עד שזיפים רופפים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסין
דיאט קרם סודה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף