צלעות בורבון ברביקיו
צלעות בורבון ברביקיו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, בורבון, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית מאוד תקציב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: צלעות אדר בורבון, סוכר חום וצלעות בורבון, ו צלעות חזיר ברביקיו בורבון.
הוראות
מניחים חצי הצלעות בשכבה אחת על מרכז גיליון גדול של רדיד כבד חובה.
מערבבים סוכר ותבלינים; לשפשף חצי באופן שווה על שני הצדדים של צלעות. להעלות צדדים לסכל. קיפול כפול למעלה וקצה אחד לאטום מנות.
הוסף 1/4 כוס מיץ תפוזים כדי מנות דרך סוף פתוח. קיפול כפול שנותר סוף, משאיר מקום לחום לזרום פנימה. חזור על מנת להפוך את המנה השנייה.
מניחים מנות על באח של גריל; מכסים עם מכסה. גריל 45 דקות. עד 1 שעה או עד הצלעות נעשות.
הסר צלעות מנייר כסף; להשליך רדיד.
להחזיר צלעות לגריל; מברשת עם רוטב ברביקיו משולב ויסקי. גריל 15 דקות., מפנה מדי פעם צחצוח עם רוטב הנותרים.