קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

צלעות בלסמיות דביקות

צלעות בלסמיות דביקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות בלסמיות דביקות. מנה אחת מכילה 945 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך צלעות חזיר גב תינוק, סוכר חום, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: וורד מנצח צלעות (צלעות דביקות), הצלעות הדביקות של מו, ו צלעות ממש דביקות.

הוראות

1
שום טחון ומחית כדי להדביק עם 1 כפית מלח. מערבבים יחד עם רוזמרין, סוכר חום, חומץ, קאיין, 1 כף מלח, ו 1 כפית פלפל. לשפשף באופן שווה על כל הצלעות ולהעביר מחבתות קלייה. מרינדה, צונן, 8 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
צווארי עוףצווארי עוף
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בשר טחוןבשר טחון
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מחממים תנור ל 218° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
יוצקים 1/2 כוס מים לתוך כל מחבת צלייה מחבתות בחוזקה לכסות עם נייר. צלעות צלויות, החלפת מיקום של מחבתות באמצע, עד הבשר הוא מאוד רך, על 1 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
הסר מחבתות מהתנור ולהעביר צלעות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
הוסף 1 כוס מים חמים לכל מחבת צלייה לגרד חתיכות חומות. לרפרף ולהשליך שומן, ולאחר מכן להעביר נוזל למחבת 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מוסיפים חומץ וסוכר חום ומביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם. מרתיחים עד מופחת על 1 כוס, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני-חם( חום בינוני לגז); ראה הליך צלייה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מברשת כמה זיגוג על שני הצדדים של מדפים של צלעות. גריל, מפנה מדי פעם, עד הצלעות חמות סימני גריל מופיעים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מברשת צלעות עם זיגוג יותר לשרת זיגוג הנותרים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1
Artezin Mendocino
2
Zinfandel ' 07 orChâteau de Chamirey
מרכיבים שתצטרך
ZinfandelZinfandel
3
מרקורי רוז ' 07
1
•אם אתה יכול לקבל רק צלעות גדולות יותר (4 מתלים), תצטרך זיגוג יותר; השתמש 12 שיני שום גדולות, 3 כפות קצוצות רוזמרין דק, 3 כפות ארוזות סוכר חום כהה, 3 כפות חומץ בלסמי, 1 1/2 כפיות קאיין, 1/2 כפות מלח, ו 1/2 כפות פלפל.* צלעות ניתן קלוי זיגוג יכול להיעשות 1 יום קדימה, מקורר בנפרד (מכוסה פעם מגניב). להביא לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות, לפני זיגוג צלייה.* צלעות ניתן צלוי 3 עד 4 אינץ ' מחום (במקום בגריל) על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
צווארי עוףצווארי עוף
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(צינור גדול)(צינור גדול)