קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי

צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי
המתכון איטי בישול צלעות בסגנון תאילנדי יכול לספק הכמיהה האסייתית שלך בערך 14 שעות ו-10 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם צלעות חזיר התינוק בחזרה, שום, כוסברהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ריכוז מיץ תפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. נסו צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי, Slow Cooker BBQ Country Style Ribs, ו צלעות חזיר בסגנון כפרי בישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים צלעות בצלחת רדודה גדולה או שקית פלסטיק להקפאה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים שנותרו עם מקציף חוט. שמור 3/4 כוס רוטב לטבילה; לכסות ולשמור במקרר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים רוטב שנותר על צלעות. כיסוי צלחת או שקית חותם; להכניס למקרר 8 שעות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
הסר צלעות מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מניחים 1 מדף של צלעות בתחתית סיר איטי; לעמוד מתלי הצלעות שנותרו בצדדים שלהם סביב קצה של סיר איטי. כיסוי; לבשל על חום גבוה הגדרת 1 שעה. להפחית את הגדרת החום נמוך; לבשל 5 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
7
בכוס מדידה למיקרוגל 1 כוס, מיקרוגל שמורות רוטב כוס 3/4 חשופה על 1 דקה עד 1 דקה 30 שניות או, ערבוב פעם אחת, עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
מגישים רוטב עם צלעות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות את היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.