צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי
המתכון איטי בישול צלעות בסגנון תאילנדי יכול לספק הכמיהה האסייתית שלך בערך 14 שעות ו-10 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם צלעות חזיר התינוק בחזרה, שום, כוסברהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ריכוז מיץ תפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. נסו צלעות בסגנון תאילנדי בישול איטי, Slow Cooker BBQ Country Style Ribs, ו צלעות חזיר בסגנון כפרי בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלעות בצלחת רדודה גדולה או שקית פלסטיק להקפאה חוזרת.
בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים שנותרו עם מקציף חוט. שמור 3/4 כוס רוטב לטבילה; לכסות ולשמור במקרר.
יוצקים רוטב שנותר על צלעות. כיסוי צלחת או שקית חותם; להכניס למקרר 8 שעות, מפנה מדי פעם.
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
הסר צלעות מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים 1 מדף של צלעות בתחתית סיר איטי; לעמוד מתלי הצלעות שנותרו בצדדים שלהם סביב קצה של סיר איטי. כיסוי; לבשל על חום גבוה הגדרת 1 שעה. להפחית את הגדרת החום נמוך; לבשל 5 שעות יותר.
בכוס מדידה למיקרוגל 1 כוס, מיקרוגל שמורות רוטב כוס 3/4 חשופה על 1 דקה עד 1 דקה 30 שניות או, ערבוב פעם אחת, עד מחומם היטב.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות את היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.