קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות בקר ברביקיו

צלעות בקר ברביקיו
צלעות בקר ברביקיו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם כמון טחון, סירופ מייפל, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 11 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 21%. נסו בישול איטי מייפל צ'יפוטלה בקר ברביקיו, צלעות בקר, ו צלעות בקר אסייתיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הכן את הגריל לחום עקיף באמצעות היקורי ופחם וחום ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים את הצלעות על קרש חיתוך נקי ולמשוך את הממברנה, העור שומן דק קווים התחתון של הצלעות. לקצץ את הצלעות של עודף שומן ובשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
לטאטא יחד 2 כפות מלח, סוכר חום, פפריקה, אבקת צ ' ילה, כמון ופלפל. לשפשף את צלעות הבשר עם תיבול ומניח על מגש גיליון, לכסות עם ניילון לעטוף, ואם זמן, לתת להשרות במקרר במשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלעות בקרצלעות בקר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מוסיפים את סירופ מייפל, מיץ תפוחים, סוכר חום, חומץ, חרדל, אבקת צ ' ילה, קאיין, מלח ופלפל לסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מבשלים עד סירופ, כ 8 דקות, ערבוב עם כף עץ מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר את הצלעות מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
מניחים את הצלעות בשרניות יותר בצד למטה על הגריל הרחק הגחלים. מבשלים את הבשר 3 שעות, הוספת גחלים נוספים לפי הצורך. הפעל ומבשל עד הצלעות "לכופף" ואת הבשר בקלות מפריד מן העצם באמצעות מזלג, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מברשת על זיגוג לצלעות ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
הסר וחתוך לצלעות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)