צלעות בקר ברביקיו
צלעות בקר ברביקיו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם כמון טחון, סירופ מייפל, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 11 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 21%. נסו בישול איטי מייפל צ'יפוטלה בקר ברביקיו, צלעות בקר, ו צלעות בקר אסייתיות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הכן את הגריל לחום עקיף באמצעות היקורי ופחם וחום ל 250 מעלות F.
מניחים את הצלעות על קרש חיתוך נקי ולמשוך את הממברנה, העור שומן דק קווים התחתון של הצלעות. לקצץ את הצלעות של עודף שומן ובשר.
לטאטא יחד 2 כפות מלח, סוכר חום, פפריקה, אבקת צ ' ילה, כמון ופלפל. לשפשף את צלעות הבשר עם תיבול ומניח על מגש גיליון, לכסות עם ניילון לעטוף, ואם זמן, לתת להשרות במקרר במשך 8 שעות או לילה.
מוסיפים את סירופ מייפל, מיץ תפוחים, סוכר חום, חומץ, חרדל, אבקת צ ' ילה, קאיין, מלח ופלפל לסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מבשלים עד סירופ, כ 8 דקות, ערבוב עם כף עץ מדי פעם.
מניחים את הצלעות בשרניות יותר בצד למטה על הגריל הרחק הגחלים. מבשלים את הבשר 3 שעות, הוספת גחלים נוספים לפי הצורך. הפעל ומבשל עד הצלעות "לכופף" ואת הבשר בקלות מפריד מן העצם באמצעות מזלג, כ 45 דקות יותר.
מברשת על זיגוג לצלעות ומבשלים עוד 5 דקות.