צלעות בקר עם רוטב עגבניות-יין
צלעות בקר עם רוטב עגבניות-יין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 916 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 82 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך שמן צמחי, מרק בשר נוסף, צלעות בקר קצרות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: צלעות בקר עם רוטב עגבניות-יין, צלעות בקר צלויות ביין אדום, ו תבשיל צלעות בקר עם יין אדום פירותי.
הוראות
מחממים תנור ל 163° במחבת 12 אינץ', מחממים שמן על חום בינוני גבוה. לבשל צלעות בשמן 7 עד 9 דקות, פונה לעתים קרובות, עד חום מכל הצדדים.
בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ '(3 ליטר), מערבבים עגבניות, מרק, יין, רוטב צ ' ילי, מלח ופלפל עד מעורבב היטב.
מוסיפים צלעות, בצל ושום; מערבבים בעדינות כדי לערבב. (צלחת אפייה תהיה מלאה.) לכסות בנייר כסף.
אופים 2 שעות 30 דקות או עד הצלעות מכרז.
הסר צלעות מתבנית אפייה; לכסות כדי לשמור על חם. שומן דל שומן מהרוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק