קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

צלעות בקר צלויות

צלעות בקר צלויות
צלי צלעות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 54 גרם חלבון 119 גרם של שומן, וסך הכל 1312 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך עלי מרווה, גרידת תפוז, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה מ Epicurious יש 9 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. וזה מצוין. מתכונים דומים: צלעות בקר צלויות, צלעות בקר צלויות, ו צלעות בקר צלויות.

הוראות

1
מערבבים יחד עלי דפנה מתפוררים, מרווה, שמן, 1 1/2 כפיות מלח, ואת גרידת התפוז בקערה קטנה. מתבלים עם פלפל. לשפשף תערובת עשב בכל רחבי הבשר, ציפוי שווה. מקררים בין לילה, מכוסים. בערך 2 שעות לפני שאתה מתכנן לבשל את הבשר, להסיר אותו מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים בשר בקר, צד שומן למעלה, במחבת צלייה ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר. בינתיים, לחמם את התנור ל 232°.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מבשלים בשר במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 177° ולהמשיך צלייה עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך בשר (הרחק מעצם) רושם115 עד120 (נדיר), על 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2
תן מנוחה 20 דקות.
3
לגלף ולהגיש בשר לחתוך מצלעות, חיתוך לאורך העצמות. לאחר מכן, פרוס בשר לרוחב לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
מגישים, מעוטר עם עלי מרווה שלמים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
טעם
6
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA