צלעות בקר צלויות
צלי צלעות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 54 גרם חלבון 119 גרם של שומן, וסך הכל 1312 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך עלי מרווה, גרידת תפוז, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה מ Epicurious יש 9 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. וזה מצוין. מתכונים דומים: צלעות בקר צלויות, צלעות בקר צלויות, ו צלעות בקר צלויות.
הוראות
מערבבים יחד עלי דפנה מתפוררים, מרווה, שמן, 1 1/2 כפיות מלח, ואת גרידת התפוז בקערה קטנה. מתבלים עם פלפל. לשפשף תערובת עשב בכל רחבי הבשר, ציפוי שווה. מקררים בין לילה, מכוסים. בערך 2 שעות לפני שאתה מתכנן לבשל את הבשר, להסיר אותו מהמקרר.
מניחים בשר בקר, צד שומן למעלה, במחבת צלייה ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר. בינתיים, לחמם את התנור ל 232°.
מבשלים בשר במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפחית את הטמפרטורה ל 177° ולהמשיך צלייה עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך בשר (הרחק מעצם) רושם115 עד120 (נדיר), על 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות יותר.
לגלף ולהגיש בשר לחתוך מצלעות, חיתוך לאורך העצמות. לאחר מכן, פרוס בשר לרוחב לעובי הרצוי.
מגישים, מעוטר עם עלי מרווה שלמים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA