קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות71
מגזין

צלעות בקר קצרות

צלעות בקר קצרות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות בקר קצרות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1725 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 117 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -50 דקות. אם יש לכם גבינת צ'דר קלה, ציר בקר, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. נסו צלעות בקר קצרות, צלעות בקר קצרות, ו צלעות קצרות בקר מנגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.במחבת מטגן גדולה בתנור או בתבנית צלייה מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מפזרים את הצלעות הקצרות מכל הצדדים עם המלח, הפלפל, מלח השום והמלח המתובל. טפחו את התבלינים לבשר. חפרו את הצלעות הקצרות בקמח וטפחו על עודפי הקמח.
מרכיבים שתצטרך
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מניחים את הצלעות הקצרות בתבנית וצורבים עד להשחמה משני הצדדים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את השום, הגזר, הסלרי והבצל ומקפיצים למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את היין ומבשלים במשך 5 דקות. מערבבים פנימה את ציר העוף, ציר העגל, המים, העגבניות הלא מסוננות ורוטב הווסטרשייר. מביאים לרתיחה. מכסים ומכניסים לתנור. צולים במשך 2 שעות. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים וצולים למשך 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
ציר עגלציר עגל
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הקפידו לבדוק מדי פעם את הנוזל שבתבנית כדי לוודא שיש מספיק כדי לשמור על הבשר לח ומבשל.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הוסף מלאי נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
9
מגישים מעל שלוש פולנטה גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
10
בסיר גדול משלבים מים, פולנטה ו 1/2 כפית מלח. מערבבים על אש גבוהה עד שהתערובת רותחת; מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים פולנטה למשך 25 עד 30 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה, תוך הקצפה מדי פעם כדי להבטיח עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הגבינות והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
12
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. הניחו בצד ושמרו על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עגל או ציר בקרציר עגל או ציר בקר1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחורפלפל שחור907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צלעות בקר קצרות ללא עצמותצלעות בקר קצרות ללא עצמות411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שזיף קלופותעגבניות שזיף קלופות2smallsגזר, קלופים וקוביות קטנותגזר, קלופים וקוביות קטנות2ביוןסלרי, חתוך לקוביות קטנותסלרי, חתוך לקוביות קטנות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1(יכול להיות או להרחיק)5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת גרוייר קרועהגבינת גרוייר קרועה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת צ'דר קלהגבינת צ'דר קלה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן גרוסהגבינת פרמזן גרוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפולנטה טחונה דקפולנטה טחונה דק61 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות קטנות, עם עור עלתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות קטנות, עם עור על2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח1(יכול להיות או להרחיק)מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1קטןבצל וידליה, חתוך לקוביות קטנותבצל וידליה, חתוך לקוביות קטנות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2(חוֹרֶף)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר קצרות עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו חתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. כרם גולדשמידט עמק אלכסנדר צ ' לסי מרלו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
כרם גולדשמידט עמק אלכסנדר צ ' לסי מרלו
כרם גולדשמידט עמק אלכסנדר צ ' לסי מרלו
ניחוחות פטל אדום יפהפה, דובדבן שחור ותבלינים. מלא ועגול עם טעמי שזיפים, דומדמניות אדומות, אוכמניות ועלי דפנה. הטאנינים הרכים מעניקים ליין זה חלקות קטיפתית והגימור השוקולדי פשוט נמשך ונמשך.