צלעות ברביקיו בסגנון תחרות
נסו תחרות בסגנון ברביקיו ירכיים עוף, תחרות ברביקיו כתף חזיר, ו ברביקיו: קנזס סיטי בסגנון צלעות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הממברנה מהחלק האחורי של כל מדף, לקצץ את הצלעות של עודף שומן.
מברשת בצד בשר של כל מדף עם חרדל צהוב, ואז לשפשף בנדיבות עם לשפשף ברביקיו משני הצדדים.
אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר העץ הוא הצית וייצור עשן, מניחים את הצלעות במעשן או גריל, צד הבשר למעלה. עשן עד צלעות להחשיך מהגוני עמוק, על 3 שעות, ערפול עם מיץ תפוחים בבקבוק להשפריץ כל שעה.
לעטוף כל מדף, צד בשר למעלה, בנייר אלומיניום גדול במיוחד חובה כבדה, משאיר פתח על קצה אחד של נייר.
יוצקים 1/2 כוס מיץ תפוחים בכל חבילת רדיד דרך פתיחה, חותם, ומניחים בחזרה על מעשן או גריל במשך 1 שעה.
הסר צלעות מנייר כסף ומניח צלעות בחזרה במעשן ולהמשיך לבשל עד הצלעות יש עיקול קל כאשר הרים מקצה אחד, 1 עד 2 שעות יותר, להשפריץ עם מיץ תפוחים כל שעה.
הסר צלעות מעשן או גריל, לעטוף בנייר כסף, ולמקם בצידנית ריקה כדי להתחמם תוך הכנת הגריל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
הסר מדפים מנייר כסף ומברשת עם רוטב ברביקיו.
מניחים צלעות עם הפנים כלפי מטה על אש חמה ומבשלים עד רוטב caramelizes, 2 עד 5 דקות.
עבור צלעות מתוקות ומבריקות נוספות: לקרוע שני גיליונות גדולים יותר של רדיד אלומיניום יותר מאשר כל מדף. במלבן בגודל המשוער של כל מדף של צלעות, מורחים 1/4 כוס סירופ אגבה ומפזרים ¼ כוס סוכר חום על גבי אגבה על כל פיסת נייר.
מניחים צלעות, צד הבשר למטה, על גבי אגבה וסוכר, לעטוף לסכל סגור סביב צלעות.
מניחים צלעות בחזרה על מעשן במשך 15 דקות.
הסר צלעות מעשן לסכל, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש.