צלעות ברוטב ברביקיו בוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות עם רוטב ברביקיו בוטנים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1475 קלוריות, 138 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות גשו לסופר וקנו חמישה תבלינים, קטשופ, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות ברביקיו, צלעות הברביקיו הטובות ביותר, ו צלעות ברביקיו פשוטות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 275 מעלות F.
מוסיפים את כל המרכיבים למלח למעט הצלעות בסיר רוטב גדול ומביאים לרתיחה רק כדי להמיס את הסוכר והמלח.
מניחים את הצלעות לתוך שקית פלסטיק zip העליון ויוצקים את המלח מקורר מעל. להכניס למקרר לפחות 6 שעות ועד 1
הסר את הצלעות מן המלח, מניחים על מחבת גיליון מצויד מתלה, ומכסים בנייר כסף.
מניחים בתנור ומבשלים, מכוסה, במשך 1 שעה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את כל המרכיבים רוטב ברביקיו בוטנים ולהניח בצד.
הסר את הצלעות מהתנור וזרוק את נייר הכסף. רסק עם הרוטב, למקם את הצלעות בחזרה לתנור ו למרוח כל חצי שעה עד הצלעות מכרז בקלות להתפרק, על 2 יותר שעות.