מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם 68 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צלעות ד " ר פלפל יכול להיות עצום ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. לכו לחנות ותרימו דבשה, מרקעים, קטשופ, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צלעות ד " ר פלפל, צלעות פלפל חריף, ו צלעות פלפל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
ראשית, לעשות לשפשף על ידי ערבוב המלח, פלפל שחור, סוכר חום, אבקת חרדל, קאיין, אבקת צ ' יפוטלה, ואת allspice הקרקע. מעיל את הצלעות עם לשפשף, לכסות אותם בניילון נצמד, ומניח במקרר לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
Allspice הקרקע
אבקת חרדל
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
דיאט קרם סודה
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
2
מחממים התנור ל 149° ולהביא את הצלעות לטמפרטורת החדר. במחבת אפייה גדולה או צלייה מרופדת בנייר כסף, מסדרים את הצלעות עם צד הבשר למעלה, יוצקים 1/4 כוס של פלפל ד " ר, מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף, ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
ד " ר פפר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בינתיים, כדי להפוך את הזיגוג, מניחים בסיר את הפלפל הד "ר, קטשופ, חרדל, חומץ תפוחים, מולסה, ואבקת צ' יפוטלה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפוך את החום עד נמוך ומבשלים במשך 20 דקות עד סמיך וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
ד " ר פפר
3/4 כפית מולסה
דגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
לאחר 1 1/2 שעות, לקחת את הצלעות מהתנור ולהפיץ כמה זיגוג על כל צד של המדפים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים בחזרה בתנור, בצד הבשר למעלה, ומבשלים חשפו במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, להוציא את הצלעות ולהפיץ זיגוג יותר עליהם, ומבשלים 30 דקות יותר או עד הצלעות רצויים רוך. קח את הצלעות מהתנור, מורחים יותר זיגוג עליהם, ולאחר מכן לבשל כל צד תחת broiler במשך 4 דקות.