קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

צלעות ד " ר פלפל

צלעות ד
מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם 68 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צלעות ד " ר פלפל יכול להיות עצום ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. לכו לחנות ותרימו דבשה, מרקעים, קטשופ, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צלעות ד " ר פלפל, צלעות פלפל חריף, ו צלעות פלפל חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית, לעשות לשפשף על ידי ערבוב המלח, פלפל שחור, סוכר חום, אבקת חרדל, קאיין, אבקת צ ' יפוטלה, ואת allspice הקרקע. מעיל את הצלעות עם לשפשף, לכסות אותם בניילון נצמד, ומניח במקרר לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
Allspice הקרקעAllspice הקרקע
אבקת חרדלאבקת חרדל
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2
מחממים התנור ל 149° ולהביא את הצלעות לטמפרטורת החדר. במחבת אפייה גדולה או צלייה מרופדת בנייר כסף, מסדרים את הצלעות עם צד הבשר למעלה, יוצקים 1/4 כוס של פלפל ד " ר, מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף, ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
ד ד " ר פפר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בינתיים, כדי להפוך את הזיגוג, מניחים בסיר את הפלפל הד "ר, קטשופ, חרדל, חומץ תפוחים, מולסה, ואבקת צ' יפוטלה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפוך את החום עד נמוך ומבשלים במשך 20 דקות עד סמיך וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
ד ד " ר פפר
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
לאחר 1 1/2 שעות, לקחת את הצלעות מהתנור ולהפיץ כמה זיגוג על כל צד של המדפים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים בחזרה בתנור, בצד הבשר למעלה, ומבשלים חשפו במשך 30 דקות. לאחר 30 דקות, להוציא את הצלעות ולהפיץ זיגוג יותר עליהם, ומבשלים 30 דקות יותר או עד הצלעות רצויים רוך. קח את הצלעות מהתנור, מורחים יותר זיגוג עליהם, ולאחר מכן לבשל כל צד תחת broiler במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן