קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות החזיר של מקס ואלי זוסמן עם צ'אטני תפוחים

צלעות החזיר של מקס ואלי זוסמן עם צ'אטני תפוחים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. מתכונים דומים: צ'אטני התפוח של מקס ואלי זוסמן, צלעות חזיר עם בלקברי-צ'אטני תפוחים, ו צלעות חזיר מבשלות לאט עם צ'אטני תפוחים.

הוראות

1
כדי להפוך את המלח, בסיר גדול, להביא 2 ליטרים מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים עד מומס. מערבבים את הגבעולים, גרגרי פלפל, וזרעי כוסברה ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים כ-2 ליטרים של קרח ומערבבים כדי להמס. מקררים עד מקורר לחלוטין, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
4
מוסיפים את צלעות החזיר למלח ומשקל למטה עם צלחות או שימורים כבדים.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
5
בואו מלח במקרר במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6
הסר את chopsand להתייבש עם מגבות נייר.
7
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני הבישול (זה יעזור צלעות לבשל באופן שווה לאורך).
8
במחבת גדולה, מחממים את השמן על אש בינונית. כאשר השמן חם, לצרוב את הצלעות עד שהם משחימים יפה משני הצדדים, על4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את החמאה למחבת, מפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה, ונותנים לחמאה להמיס. באמצעות כפית גדולה, לטחון את הצלעות עם חמאה כל הזמן במשך כ 5 דקות, הטיית המחבת לפי הצורך, ושימוש מלקחיים כדי להפוך את הצלעות על כל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את עשבי התיבול ואת ציפורן השום במהלך 2 או 3 הדקות האחרונות של בישול כדי להחדיר את מיצי המחבת עם הטעמים שלהם. מבשלים עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כל קוצצים הרחק מאוגרי עצם 125 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להעביר את הצלעות למגש, לכסות באופן רופף עם נייר, ולתת לנוח במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
כדי לשרת, לגלף את הבשר את העצם לפרוסות עבות. סדר את הפרוסות על צלחות ארוחת ערב. מערבבים כל מיצים שנותרו על המגש לתוך pansauce טפטוף מעל. כפית קצת צ ' אטני על גבי או יחד ולהגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר