צלעות חזיר אננס
צלעות חזיר אננס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, שמן זית, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו צלעות חזיר או צלעות חזיר עם רוטב אננס משמש, צלעות אננס /חזיר הכי טובות של אמא, ו צלעות חזיר אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני, ומשחימים את צלעות החזיר כ -5 דקות בכל צד.
הסר צלעות מהמחבת, ולהניח בצד.
מערבבים את מרק העוף, רוטב סויה וחומץ למחבת, ומביאים לרתיחה. להחזיר את צלעות החזיר למחבת, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).
הסר צלעות מהמחבת, הזמנת תערובת מרק, ולהניח בצד.
בקערה, למזג את הסוכר החום, קורנפלור, ומיץ אננס.
מערבבים למחבת עם תערובת מרק עוף. מביאים לרתיחה.
מגישים עם צלעות חזיר מבושלות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.