צלעות חזיר אפויות עם Chard שוויצרי
צלעות חזיר אפויות עם Chard שוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 394 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לך פונטינה, פלפל טחון טרי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלעות חזיר צלויות מחבת עם חמוציות וכריך שוויצרי אדום, צלעות חזיר בגריל עם אנשובי וכריך שוויצרי, ו חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן 7 1/2-by-11 1/2 אינץ ' תבנית אפייה. בקערה בינונית, לזרוק את chard השוויצרי עם 1 כף השמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
שים את המטלית בתבנית האפייה.
לשפשף את צלעות החזיר עם 1 כף השמן, את הנותרים 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
שים את צלעות החזיר על גבי chard השוויצרי.
טפטף את כף הנותרים שמן על chard, סביב צלעות חזיר.
מפזרים את הפרמזן ואת פונטינה על chard, סביב הצלעות.
אופים עד הצלעות רק עשו, כ -18 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
Chard שוויצרי: אתה יכול להשתמש או ירוק או אדום chard שוויצרי עבור צלחת זו. אתה רוצה לשטוף את העלים ביסודיות לפני הבישול, אבל לא לייבש אותם. הלחות תסייע לשמור על chard מלהתייבש במהלך הבישול.
המלצת יין: יינות המבוססים על ענבים סנג ' ובזה לעבוד טוב במיוחד עם צלעות חזיר. נסה Vino Nobile di Montepulciano, דומה קיאנטי אבל עשיר יותר, earthier, וחזק יותר.