צלעות חזיר בגריל בריח בירה
צלעות חזיר בגריל בריח בירה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 86 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, מולסה מתונה בטעם, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: צלעות חזיר בגריל בריח בירה, Jalapeño ובירה צלעות חזיר מבריקות, ו צלעות חזיר בריח בירה עם מרמלדת בצל.
הוראות
שלב 2 כוסות מים, בירה, מלח גס 1/4 כוס, סוכר, מולסה בקערה גדולה. מערבבים עד מלח וסוכר להתמוסס. מערבבים בקרח.
מניחים צלעות חזיר בשקית ניילון גדולה resealable.
יוצקים בירה מלח על צלעות חזיר; שקית חותם. מקררים 4 שעות, הופכים את השק מדי פעם.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
הסר צלעות חזיר ממי מלח בירה; יבש טפיחה.
מערבבים שום, פלפל, 2 כפיות מלח, ומרווה בקערה קטנה. לשפשף תערובת שום על שני הצדדים של צלעות חזיר. צלעות חזיר גריל עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז הצלעות רושמות 63° עד 150 ° F, כ 10 דקות לכל צד, מדי פעם נע צלעות לחלק קריר יותר של מתלה אם בוער.
להעביר צלעות מגש; לכסות בנייר כסף, ולתת לעמוד 5 דקות.