קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

צלעות חזיר בגריל בריח בירה

צלעות חזיר בגריל בריח בירה
צלעות חזיר בגריל בריח בירה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 86 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, מולסה מתונה בטעם, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: צלעות חזיר בגריל בריח בירה, Jalapeño ובירה צלעות חזיר מבריקות, ו צלעות חזיר בריח בירה עם מרמלדת בצל.

הוראות

1
שלב 2 כוסות מים, בירה, מלח גס 1/4 כוס, סוכר, מולסה בקערה גדולה. מערבבים עד מלח וסוכר להתמוסס. מערבבים בקרח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים צלעות חזיר בשקית ניילון גדולה resealable.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
יוצקים בירה מלח על צלעות חזיר; שקית חותם. מקררים 4 שעות, הופכים את השק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
4
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
5
הסר צלעות חזיר ממי מלח בירה; יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
6
מערבבים שום, פלפל, 2 כפיות מלח, ומרווה בקערה קטנה. לשפשף תערובת שום על שני הצדדים של צלעות חזיר. צלעות חזיר גריל עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז הצלעות רושמות 63° עד 150 ° F, כ 10 דקות לכל צד, מדי פעם נע צלעות לחלק קריר יותר של מתלה אם בוער.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להעביר צלעות מגש; לכסות בנייר כסף, ולתת לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
לשרת.