צלעות חזיר בגריל ובצל
צלעות חזיר ובצל בגריל דורשות כ -25 דקות מתחילתן ועד סופן. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 503 קלוריות , 42 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. תמורת 5.43 דולר למנה , מתכון זה מכסה 23% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מתאים גם כמנה עיקרית. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם תיבול אדובו גויה®, בצל, צ'יפוטלה מוג'ו גויה® וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. יום העצמאות האמריקאי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 67% , וזה ציון מוצק. נסו צלעות חזיר עם תפוחים ובצל , חזיר בגריל אבאדו עם בצל ממולא באסקיט , וצלע חזיר בגריל עם אננס (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית עם סגירת רוכסן או בכלי גדול עם מכסה, ערבבו את הבשר, הבצל וכוס אחת של מוחו. סגרו את השקית והעבירו למקרר; קררו לפחות 3 שעות, או למשך הלילה.
הכינו גריל לחום בינוני-גבוה, או חממו מחבת גריל גדולה ומשומנת קלות על אש בינונית-גבוהה.
מוציאים את הבשר והבצל מהמרינדה; זורקים שאריות נוזלים. מתבלים את הבשר באדובו. מבשלים את הבשר עד להזהבה וטמפרטורה פנימית של 71 מעלות צלזיוס במדחום מהיר, מורחים במוג'ו הנותר, הופכים פעם אחת, 15-20 דקות. מבשלים את הבצלים עד לריכוך וזהוב, כ-10 דקות.
חלקו את הבשר והבצל באופן שווה בין כלי ההגשה.