צלעות חזיר בגריל עם סלט תירס ורוטב אפרסק לבנדר
צלעות חזיר בגריל עם סלט תירס ורוטב אפרסק לבנדר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1239 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה של מזון ויין דורש אוזניים של תירס, בצל וידאלי, סוכר חום, ניצני לבנדר. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. וזה די טוב. נסו צלעות חזיר בגריל ברוטב אפרסק, צלעות חזיר בגריל עם אפרסק, בורבון, רוטב חרדל, ו צלעות חזיר ענקיות בגריל עם רוטב ברביקיו אפרסק מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את הדבש עם לבנדר ואת ציפורן כולה לבשל מעל חום מתון, ללא הפרעה, במשך 6 דקות.
הסר את הדבש מן החום ומערבבים 2 כפות של חומץ שרי.
תן את הדבש מגניב במשך 10 דקות, ואז מסננים את הדבש לבנדר חדור דרך מסננת בסדר לתוך קערה קטנה חסינת חום.
מוסיפים 2 כפות חמאה לסיר יחד עם סוכר חום ומיץ לימון ומבשלים רק עד מומס. מערבבים במחצית דבש לבנדר-חדור. מסדרים את האפרסקים חצויים בתבנית אפייה קטנה בשכבה אחת וכפית את תערובת הסוכר החום מעליהם.
אופים את האפרסקים במשך 1 שעה, הופכים פעם אחת ושופכים כל 10 דקות, עד רך וקרמל קלות.
מעבירים את האפרסקים לצלחת ושופכים את מיצי המחבת לכוס חסינת חום.
בינתיים, להדליק גריל או מחממים מחבת גריל.
מברשת את האוזניים של תירס ואת פרוסות בצל בכל רחבי עם 1 כף שמן זית מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל מעל חום גבוה עד חרוך ומכרז, 8 עד 10 דקות.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך את גרעינים תירס מן הקורים לחתוך בגסות את הבצל.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום מתון עד שהוא זהוב ופריך, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת.
מוסיפים את התירס והבצל למחבת ומבשלים רק עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה, piment D ' Espelette, את הנותרים 1 כף חומץ ואת בייקון שמורות. מתבלים את סלט התירס במלח ופלפל ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
מברשת את צלעות חזיר עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, עד מדחום קריאה מיידית רושם 138 כאשר מוכנס ליד העצם, על 12 דקות.
להעביר את הצלעות לצלחת ולהתחכך בנדיבות עם דבש לבנדר-חדור הנותרים.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה, כבדה עד חם מאוד.
מוסיפים את האפרסקים קצוצים דק ומבשלים בלי לערבב במשך 1 דקה.
מוסיפים את ריזלינג ומבשלים עד שהוא מופחת על ידי שני שלישים, על 1 דקה.
מוסיפים את מיצי מחבת אפרסק שמורים ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד מעובה, על 2 דקות. מערבולת הנותרים 1 כף חמאה העונה רוטב אפרסק עם מלח ופלפל. כפית את סלט התירס על צלחות ולסדר את חצאי האפרסק הקלויים לצד.
שים את הצלעות על הצלחות, כפית את רוטב האפרסק על הצלעות ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.