צלעות חזיר בגריל עם רוטב עגבניות אפרסק
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו בזיליקום, מיץ ליים, אבקת צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: אפרסק ובצל אדום להתענג עם צלעות חזיר בגריל, צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף, ו צלעות חזיר צלויות עם רוטב אפרסק מתוק וחריף.
הוראות
שום טחון ומחית כדי להדביק עם 1/4 כפית מלח.
מעבירים לקערה ומערבבים בשמן 3 כפות מיץ ליים.
יוצקים מרינדה על צלעות בכוס או צלחת אפייה רדודה קרמיקה, ואז לפנות מעיל. להשרות בטמפרטורת החדר, מתהפך פעם אחת, 20 דקות עד 1 שעה.
קוצצים אפרסק, ואז לזרוק עם סוכר הנותרים מיץ לימון בקערה בינונית ולתת לעמוד 5 דקות.
מערבבים עגבניות, בצל ירוק, צ ' ילה, עשבי תיבול, וחומץ.
בואו לעמוד בזמן צליית חזיר.
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני חם (חום בינוני לגז).
בינתיים, להסיר צלעות מן המרינדה יבש לטפוח, משאיר כל פיסות שום.
מפזרים צלעות משני הצדדים עם אבקת צ ' ילי, 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל (סך הכל).
מתלה גריל שמן, ואז צלעות גריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מתהפך פעם אחת ועובר לאזור ללא גחלים מתחת אם התלקחויות להתרחש, עד רק מבושל דרך, 12 עד 15 דקות.
אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, צלעות יכול להיות מבושל בשמן חם גדול (2 צורב) מחבת גריל מרופד מעל חום בינוני גבוה, מתהפך פעם אחת, 12 עד 14 דקות בסך הכל.