צלעות חזיר בוואריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר בוואריה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם תפוח בישול, רוטב ברביקיו, כרוב כבוש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלעות חזיר בוואריות וכרוב כבוש, ירך חזיר בווארי, ו צלי חזיר בווארי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים כרוב כבוש, תפוח, בצל ושעורה ב ungreased 2 1/2 ליטר תבשיל או מלבני אפייה צלחת, 13x9x2 אינץ'.
מניחים חזיר על תערובת כרוב כבוש. רוטב ברביקיו כפית על חזיר.
מכסים ואופים 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות, חושף במשך 15 דקות אחרונות, עד חזיר הוא מעט ורוד כאשר לחתוך ליד העצם, שעורה הוא רך ונוזל נספג.