צלעות חזיר בלסמיות עם תפוחים
צלעות חזיר בלסמי עם תפוחים הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, צלעות חזיר, פלפל מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד, צלעות חזיר עם תפוחים, ו צלעות חזיר עם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים צלעות חזיר באופן שווה עם מלח ופלפל מתובל; לדלות בקמח.
מבשלים חזיר בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 עד 4 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מוסיפים תפוחים למחבת, ומטוגנים במשך 5 דקות; מוסיפים חומץ ומרק, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 עד 7 דקות, או עד מעובה מעט. כף על חזיר, ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.