צלעות חזיר בסן פרנסיסקו יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשת. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-2 גרם שומן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון זול. אם יש לך מרק בקר, פתיתי פלפל, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 10%, וזה לא כל כך אדיר. צלעות חזיר סן פרנסיסקו, צלעות חזיר סן פרנסיסקו וצלעות סן פרנסיסקו {סלואו בישול} דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים 1 כף שמן צמחי במחבת על אש בינונית. משחימים צלעות בשמן חם, כ-5 דקות לכל צד; מוציאים את החזיר לצלחת, שומרים שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנות כל אחת) פלפלים אדומים מתוקים קלויים, סחוטים וזולים
שקדי חזיר (בערך 2 פאונד בסך הכל)
ציוד שתשתמש בו
ליטר (בערך פטריות לבנות, מוברש נקי, גזוז, וחצוי אם בינוני או פרוס, אם גדול (להשאיר שלמות אם קטן)
2
מבשלים ומערבבים שום בטפטופים שמורים עד לריח, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג בצק פיצה מוכן
3
מקציפים מרק בקר, רוטב סויה, סוכר חום, 2 כפיות שמן צמחי ופתיתי פלפל אדום בקערה, ממיסים סוכר חום. מחזירים את צלעות החזיר למחבת ויוצקים את תערובת רוטב הסויה על הצלעות. מביאים את הרוטב לרתיחה, מכסים את המחבת ומנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים את הצלעות עד לריכוך, 30 עד 35 דקות, הופכים פעם אחת באמצע הבישול.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.