צלעות חזיר בפירורי לחם בגריל
צלעות חזיר בפירורי לחם בגריל דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, parmigiano-רג'יאנו, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צלעות חזיר בפירורי לחם, צלעות חזיר בפירורי לחם, ו צלעות חזיר בפירורי לחם.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מורחים פירורי לחם במחבת אפייה רדודה וטוסט בתנור, ערבוב פעם או פעמיים, עד יבש אבל לא זהב, 7 עד 10 דקות. פירורי לחם קרים לחלוטין, ואז מערבבים יחד עם גבינה, מלח ופלפל בקערה רדודה או צלחת פאי 9 אינץ'. צלעות קלות העונה עם מלח ופלפל נוספים.
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. שים שמן בקערה רדודה אחרת או צלחת עוגה 9 אינץ'. טובלים כל קוצצים בשמן, נותנים לטפטף עודפים, ואז לדלות את שני הצדדים של קוצצים בתערובת פירורי לחם, לחיצה בעדינות כדי לעזור פירורים לדבוק, ולהעביר גיליון אפייה.
הכן גריל לבישול מעל פחם חם בינוני (חום מתון לגז). צלעות גריל על מתלה גריל משומן היטב, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מתהפכות פעם או פעמיים, עד חזיר מבושל דרך פירורים הם חום זהוב, על 10 דקות בסך הכל.
* צלעות חזיר ניתן בפירורי לחם 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה באופן רופף. * אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, אתה יכול לצלות צלעות חזיר על מתלה משומן קל של מחבת מטאטא ב 2 קבוצות, 4 עד 6 סנטימטרים מ broiler שחומם מראש, מתהפך פעם אחת, עד חום זהוב, על 6 דקות לכל אצווה.