צלעות חזיר בפירורי לחם עם תפוח חם-כרוב סלט כרוב
צלעות חזיר בפירורי לחם עם תפוח חם-כרוב כרוב כרוב כרוב כרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר ופלפל, כרוב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו צלעות חזיר עם סלט כרוב חם, מרווה שפשף צלעות חזיר עם סלט תפוחים חם, ו תפוח חם-כרוב כרוב כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מדפים לתנור למיקומים העליונים והתחתונים וחימום מראש ל 425 מעלות F. שים מתלה חוט בגיליון אפייה מעוטר.
לזרוק את הכרוב, תפוחים, 2 כפות של חומץ, שמן זית, 2 כפיות של סוכר חום, 3/4 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור יחד על תבנית אפייה אחרת. צלי על המדף העליון עד כרוב ותפוחים הם זהובים כתמים ומכרז, 20 עד 25 דקות.
הסר וזרוק עם שמיר, אם שימוש.
בינתיים, להניח את צלעות החזיר בין שתי חתיכות פלסטיק לעטוף קילו עד 1/4 אינץ ' עבה.
מפזרים בכל רחבי עם 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור.
שלב 1 כף של שמנת חמוצה 1 כפית חרדל בקערה קטנה מברשת שני הצדדים של כל קוצץ עם התערובת.
יוצקים את פירורי panko על צלחת ולחץ על כל צד של צלעות החזיר לתוך הפירורים. בנדיבות לרסס את שני הצדדים של כל קוצץ עם ספריי בישול ומניח על המדף על תבנית אפייה מוכן.
אופים על המדף התחתון עד צלעות חזיר הם זהובים, פריך מבושל דרך, 6 עד 8 דקות, מרפרף באמצע.
מערבבים יחד את 2 כפות הנותרים של שמנת חמוצה, 2 כפיות מים ואת הנותרים 1 כפית כל חרדל, סוכר חום וחומץ. מחלקים את צלעות החזיר וסלט תפוחים בין ארבע צלחות; לטפטף את הצלעות עם חלק מהרוטב.