צלעות חזיר ברוטב פרלין
צלעות חזיר עם רוטב פרליין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לך לחנות ותביא פקאן, צלעות חזיר, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. . נסו Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד, צלעות חזיר או צלעות חזיר עם רוטב אננס משמש, ו צלעות חזיר ברוטב תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לבשל את צלעות החזיר עד כבר לא ורוד במרכז, 5 עד 7 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).
ממיסים את החמאה בסיר; מערבבים את הסוכר החום לתוך החמאה המומסת עד חלקה.
מוסיפים את החלב המאודה ומערבבים; מביאים את התערובת לרתיחה ומיד מסירים מהחום. מערבבים את סירופ התירס לתוך תערובת החלב; מקפלים את הפקאן לתוך הרוטב. כפית את הרוטב על צלעות החזיר כדי לשרת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.