צלעות חזיר ג'ינג'ר-תפוח
צלעות חזיר ג'ינג'ר-תפוח עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון חינם חלב זה משרת 6 . 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות והרימו שמן צמחי, מילוי פאי תפוחים, ג'ינג'רסנפים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי לנצל את הג'ינג'רסנפים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום חמאה רך אצווה סגנון ג'ינג'רסנאפס כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו צלעות חזיר ג'ינג'ר תפוח, צלעות חזיר סו-ויד עם תענוג תפוח-ג'ינג'ר, ו דפיקות וצלעות: נוקוורסט עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושנות עם בייקון, תפוח ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים מלח ופלפל. במחבת גדולה צלעות חומות בשמן משני הצדדים. מגניב במשך 5 דקות.
שלב את מילוי הפשטידה ואת הג ' ינג ' רסניפים; דברים חלק מהתערובת לכיס של כל קוצץ. הניחו את התערובת שנותרה בצד.
מניחים בתוך 15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות. מחק קיסמים.
בסיר קטן שלבו עמילן תירס ומיץ תפוחים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה תערובת מילוי פאי שמורה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה.