צלעות חזיר דביקות
צלעות חזיר דביקות היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 763 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך אבקת תבלינים, פלפל, יין אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. נסו צלעות חזיר דביקות, צלעות חזיר אפויות דביקות, ו צלעות חזיר דביקות ומתוקות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צלעות לחלקים 3 צלעות.
להקציף יחד דבש, רוטב צדפות, יין אורז, שום, 5-spice אבקה, פלפל אדום מרוסק ומלח בקערה.
מניחים צלעות בבישול איטי ומכסים ברוטב, הופכים צלעות למעיל. לעמוד צלעות בצד שלהם כדי לגרום להם להתאים, במידת צורך. מכסים ומבשלים על נמוך עד הבשר רך ונופל מהעצם, 4 עד 5 שעות, הפיכת צלעות פעם או פעמיים כדי לאפשר להם חום.
להעביר צלעות ללוח חיתוך ולכסות בנייר כסף כדי להתחמם.
יוצקים נוזל בישול דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
יוצקים רוטב על צלעות ומגישים מיד.