צלעות חזיר דיז'ון בלחם
צלעות חזיר דיז'ון בלחם יכול להיות בדיוק המתכון ללא חלב וקטוגני שחיפשתם. בבמנה עיקרית זו יש 394 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם מלוחים, חרדל דיז'ון, מרווה משופשפת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 61% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Donkatsu - קציצת חזיר בלחם קוריאני , סקאלופ אפוי ולחם ואצבעות עוף בלחם .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את פירורי הקרקר, הטימין, הפלפל והמרווה.
מורחים חרדל משני צידי החזיר; מצפים בתערובת פירורים.
במחבת גדולה, מבשלים בשר חזיר בשמן על אש בינונית-גבוהה במשך 4-5 דקות מכל צד או עד להזהבה ומיצי הבשר מתבהרים.