צלעות חזיר זהובות
צלעות חזיר זהובות דורש על 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל, בצל, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות חזיר זהובות, צלעות חזיר זהובות, ו צלעות חזיר עם פטריות מוזהבות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
יש לשטוף צלעות חזיר, לטפוח יבש, ומתבלים עם מלח ופלפל מתובל.
מניחים אותם בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. בקערה קטנה נפרדת, לשלב את הבצל, פטריות ומרק.
מערבבים יחד היטב וכפית על הצלעות.
מכסים, ואופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 45 דקות. לחשוף, ולאפות במשך 15 דקות נוספות. (הערה: הזמן יכול להיות פחות או יותר בהתאם לעובי הצלעות.) צלעות חזיר נעשות כאשר הטמפרטורה הפנימית שלהם הגיעה 145 מעלות F (63 מעלות C).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.