צלעות חזיר חנוקות עם טימין
מנה אחת מכילה 51 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. לכי לחנות ותאספי צלעות חזיר עם חתך מרכזי, מרק בקר עם פחות נתרן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: צלעות חזיר חנוקות, צלעות חזיר חנוקות, ו צלעות חזיר חנוקות.
הוראות
מערבבים 1/4 מרק כוס, חלב, קמח, חרדל, מלח ופלפל בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף. תניח בצד.
מפזרים צד אחד של כל צלע חזיר עם פפריקה ותימין.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חצי חזיר למחבת; לטגן 1 1/2 דקות בכל צד או עד חזיר נעשה מעט השחמה.
הסר חזיר ממחבת. חזור על הליך עם בשר חזיר שנותר. להפחית חום בינוני.
מוסיפים בצל קצוץ; מטגנים 4 דקות או עד מוזהב קלות.
מוסיפים 3/4 מרק כוס הנותרים; מביאים לרתיחה. לבשל 2 דקות.
מוסיפים תערובת חלב, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים חזיר, פונים למעיל; מבשלים 1 דקה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.