קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

צלעות חזיר חרדל שמנת

צלעות חזיר חרדל שמנת
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, לימון ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו צלעות חזיר חרדל שמנת, צלעות חזיר עם אטריות חרדל שמנת, ו צלעות חזיר עם תפוחים ורוטב חרדל שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים צלעות עם תיבול פלפל לימון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
2
מחממים חמאה במחבת. לבשל צלעות 10 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים מרק, חלב וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
חלבחלב
מרקמרק
4
חום לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות או עד צלעות נעשים.
5
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה

ציוד

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.