צלעות חזיר חתוכות בפירורי לחם במרכז
צלעות חזיר בפירורי לחם עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1623 קלוריות, 189 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שמיר עשב, תיבול, פירורי לחם מתובלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית נסו צלעות חזיר מעושנות במרכז לחתוך במרינדה אייל בלגי, צלעות חזיר בפירורי לחם, ו צלעות חזיר בפירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים את הביצים והחלב בקערה נפרדת, מערבבים היטב, ואז מניחים את פירורי הלחם בקערה נפרדת אחרת. לפירורי הלחם מוסיפים פלפל לימון, פטרוזיליה, אבקת שום, שמיר ותבלינים בסגנון איטלקי.
טובלים כל קוצצים לתוך הקמח, מנערים כל קמח עודף, ואז לטבול לתוך תערובת ביצה / חלב, ולבסוף, לדלות כל קוצצים בנדיבות בפירורי הלחם.
הנח את הצלעות לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ ' משומנת קלות ויוצקים מים לפי הצורך לתוך המנה, מספיק רק כדי לכסות את התחתונה.
אופים במשך 40 דקות, ואז להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 20 דקות נוספות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.