צלעות חזיר למטה
Down-Home Pork Chops היא מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב . מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -26 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 214 קלוריות . 95 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק בקר, סוכר חום, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 63% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר מבית Down , צלעות חזיר מטה לבית וצלעות חזיר מטה .
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה משחימים צלעות חזיר משני הצדדים בשמן; להסיר ולהניח בצד.
מוסיפים שום למחבת; להקפיץ במשך דקה. מערבבים פנימה את המרק, הסוכר החום, רוטב הסויה ופתיתי הפלפל. מחזירים צלעות למחבת; מכסים ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד שמדחום הבשר מצביע על 160 מעלות.
מוציאים צלעות ושומרים חמים.
מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים לתוך תערובת המרק. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת או עד שמסמיך.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Lexème Pinot Noir. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
![לקסם פינו נואר]()
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק