צלעות חזיר מבשלות לאט
אם יש לכם קורנפלור, אורז רגיל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר, צלעות חזיר מבשלות איטיות, ו צלעות חזיר מבשלות איטיות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים צלעות חזיר עם פלפל.
מניחים צלעות חזיר ב 3 1/2 - 4 ליטר בישול איטי.
יוצקים מרק על צלעות חזיר.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות או עד חזיר הוא מזלג מכרז.
הסר צלעות חזיר מן בישול איטי במקום על הצלחת; לכסות כדי לשמור על חם.
כ -30 דקות לפני ההגשה, לעשות אורז לפי ההוראות על החבילה. מערבבים יחד קורנפלור ומים. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך רוטב פטריות בסיר איטי.
מגישים רוטב על צלעות חזיר ואורז.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.