צלעות חזיר מבשלות לאט עם צ'אטני תפוחים
צלעות חזיר לבישול איטי עם צ'אטני תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 481 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מבטי קרוקר יש 326 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך פלפל, סוכר חום, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו צלעות חזיר מבשלות לאט עם צ'אטני תפוחים, Slow-Cooker צלעות חזיר עם תפוח-דובדבן מלית, ו צלעות החזיר של מקס ואלי זוסמן עם צ'אטני תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל; מקום בתנור.
בקערה קטנה, מערבבים סוכר חום, חומץ, זנגביל, קינמון, פלפל אדום וחמוציות. כפית מעל חזיר בבישול; למעלה עם תפוחים.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 4 שעות עד 4 שעות 30 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.