קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב אדום חמוץ-מתוק

צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב אדום חמוץ-מתוק
והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 270 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם בצל, מלח, צלעות חזיר צלעותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: צלעות חזיר חמוצות ומתוקות, צלעות חזיר חמוצות ומתוקות, ו צלעות חזיר חמוצות ומתוקות.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מבשלים בייקון בסיר כבד ברוחב 4 עד 5 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד פריך, ולהעביר עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. למדוד שומן, אם פחות מ 2 כפות, להוסיף מספיק שמן צמחי להביא סך 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
לחמם שומן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להפוך זהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים כרוב ולהפוך עם מלקחיים עד מצופה בשומן. מערבבים בחומץ יין אדום, מים, סוכר, זרעי קימל, מלח 3 / 4tespoon, ו 1/4 כפית פלפל וכרוב צמה על חום נמוך בינוני, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
חומץ ייןחומץ יין
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
בינתיים, לטפוח 2 צלעות חזיר יבש ומפזרים את שני הצדדים עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל (סך הכל).
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז צלעות מתובל חום, מתהפך פעם אחת, 5 דקות בסך הכל, ולהעביר למחבת אפייה רדודה (1 אינץ עמוק). העונה שנותרה 2 צלעות וחום בשמן הנותרים במחבת באותו אופן, העברה לתבנית אפייה. צלעות צלויות בתנור עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' לתוך מרכז קוצצים (לא לגעת עצם) רושם 63°, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
בינתיים, מערבבים חצי בייקון לכרוב, ואז קוצצים דק את הבייקון שנותר לפיזור.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
תן לצלעות לעמוד במחבת, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים צלעות על כרוב, עם כל מיצי פאן כפיות מעל ומפזרים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.