קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב אדום חמוץ-מתוק

צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב אדום חמוץ-מתוק
והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 270 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם בצל, מלח, צלעות חזיר צלעותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: צלעות חזיר חמוצות ומתוקות, צלעות חזיר חמוצות ומתוקות, ו צלעות חזיר חמוצות ומתוקות.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מבשלים בייקון בסיר כבד ברוחב 4 עד 5 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד פריך, ולהעביר עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. למדוד שומן, אם פחות מ 2 כפות, להוסיף מספיק שמן צמחי להביא סך 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
לחמם שומן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להפוך זהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים כרוב ולהפוך עם מלקחיים עד מצופה בשומן. מערבבים בחומץ יין אדום, מים, סוכר, זרעי קימל, מלח 3 / 4tespoon, ו 1/4 כפית פלפל וכרוב צמה על חום נמוך בינוני, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
חומץ ייןחומץ יין
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
בינתיים, לטפוח 2 צלעות חזיר יבש ומפזרים את שני הצדדים עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל (סך הכל).
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז צלעות מתובל חום, מתהפך פעם אחת, 5 דקות בסך הכל, ולהעביר למחבת אפייה רדודה (1 אינץ עמוק). העונה שנותרה 2 צלעות וחום בשמן הנותרים במחבת באותו אופן, העברה לתבנית אפייה. צלעות צלויות בתנור עד מדחום מוכנס אופקית 2 אינץ ' לתוך מרכז קוצצים (לא לגעת עצם) רושם 63°, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
בינתיים, מערבבים חצי בייקון לכרוב, ואז קוצצים דק את הבייקון שנותר לפיזור.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
תן לצלעות לעמוד במחבת, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מגישים צלעות על כרוב, עם כל מיצי פאן כפיות מעל ומפזרים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.