קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב כבוש

צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב כבוש
צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב כבוש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 343 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם בייקון, צלעות חזיר חלציים, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו ארוחת ערב: צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב כבוש, Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, ו חזיר מוקפץ עם כרוב כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כבד מבשלים את הבייקון על אש מתונה, ערבוב, עד שהוא פריך, מוסיפים את הבצל, ואת זרעי קימל, ומבשלים את התערובת, ערבוב, עד הבצל הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הכרוב הכבוש ואת מיץ התפוחים ומבשלים את התערובת, מכוסה, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
3
בעוד תערובת כרוב כבוש הוא רותח, מפזרים את שני הצדדים של הצלעות עם מלח, לתת את הצלעות לעמוד בין שכבות של מגבת נייר במשך 10 דקות, ואת העונה אותם עם פלפל. במחבת כבדה מחממים את השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן בו מטגנים את הצלעות במשך 5 עד 6 דקות בכל צד, או עד שהם רק מבושלים דרך. מערבבים 1 כף השמיר לתוך תערובת כרוב כבוש ולהעביר את התערובת מגש מחומם. למעלה תערובת כרוב כבוש עם הצלעות ומפזרים את הצלעות עם השמיר 1 כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.