צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב כבוש
צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב כבוש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 343 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם בייקון, צלעות חזיר חלציים, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו ארוחת ערב: צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב כבוש, Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, ו חזיר מוקפץ עם כרוב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד מבשלים את הבייקון על אש מתונה, ערבוב, עד שהוא פריך, מוסיפים את הבצל, ואת זרעי קימל, ומבשלים את התערובת, ערבוב, עד הבצל הוא זהוב.
מוסיפים את הכרוב הכבוש ואת מיץ התפוחים ומבשלים את התערובת, מכוסה, במשך 20 דקות.
בעוד תערובת כרוב כבוש הוא רותח, מפזרים את שני הצדדים של הצלעות עם מלח, לתת את הצלעות לעמוד בין שכבות של מגבת נייר במשך 10 דקות, ואת העונה אותם עם פלפל. במחבת כבדה מחממים את השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן בו מטגנים את הצלעות במשך 5 עד 6 דקות בכל צד, או עד שהם רק מבושלים דרך. מערבבים 1 כף השמיר לתוך תערובת כרוב כבוש ולהעביר את התערובת מגש מחומם. למעלה תערובת כרוב כבוש עם הצלעות ומפזרים את הצלעות עם השמיר 1 כף הנותרים.