צלעות חזיר מזוגגות אננס
צלעות חזיר מזוגגות אננס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 468 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, אננס, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו אננס וצ'ילה אדום-Glazed בייבי צלעות, צלעות כמון מזוגגות עם אבוקדו-סלסה אננס, ו צלעות חזיר או צלעות חזיר עם רוטב אננס משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
לשפשף את הצלעות בכל רחבי עם שמן שומשום; העונה בנדיבות עם אבקת חמישה תבלינים, מלח ופלפל. מסדרים את הצלעות בשכבה אחת במחבת קלייה רדודה וצלי במשך 2 עד 2 1/2 שעות.
כדי להכין את זיגוג אננס: בסיר על חום בינוני להמיס את החמאה ולהוסיף את חתיכות אננס; לטגן במשך 3 דקות.
מוסיפים את רוטב הסויה, רום, רוטב הויסין, קטשופ, חומץ, סוכר חום, צ 'ילה, שום וג' ינג ' ר. להביא לאט מבשלים ומבשלים, ערבוב, עד מעובה, כ 20 דקות. תוציא את חתיכות הג ' ינג ' ר.
יוצקים את הזיגוג לתוך בלנדר פירה עד חלקה.
ב -30 הדקות האחרונות של בישול, למרוח את הצלעות עם כמה זיגוג. כאשר הם נעשים, החזיר יהיה למשוך מן העצם ואתה תראה על 1/2 אינץ ' של עצם מראה. כאשר אתה מוכן לאכול, למרוח את הצלעות עם זיגוג יותר ולתקוע אותם תחת broiler במשך 5 עד 8 דקות כדי לתת את הצלעות קרום נחמד. (לצפות בהם בזהירות כפי שהם יכולים בקלות לשרוף.) להפריד את הצלעות עם סכין קצבים או סכין חדה, ערימת אותם על מגש, ויוצקים על הרוטב הנותר.
מפזרים זרעי שומשום וכוסברה קצוצה לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.