צלעות חזיר מחבת עם תפוחי אדמה ובצל
צלעות חזיר מחבת עם תפוחי אדמה ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה זהב יוקון, שמן צמחי, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו צלעות חזיר מחבת עם תפוחי אדמה ובצל, Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, ו צלעות חזיר צלויות דבש עם אגסים, בצל אדום, פטה ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מעיל את צלעות החזיר עם קמח, ומניח במחבת. חום על 4 דקות בכל צד.
בקערה קטנה, מערבבים את גבינת הפרמזן, מלח ופלפל.
מפזרים 1/2 את תערובת גבינת פרמזן על צלעות החזיר.
צלעות שכבה עם תפוחי האדמה.
מפזרים עם תערובת גבינת פרמזן נותרת. למעלה עם פרוסות בצל.
בקערה קטנה, להמיס את קוביות מרק בשר במים חמים. מערבבים במיץ לימון.
יוצקים את צלעות החזיר בשכבות.
מכסים מחבת, ומפחיתים חום. מבשלים 40 דקות, עד ירקות רכים צלעות חזיר הגיעו לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות C).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.