קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

צלעות חזיר מטוגנות עוף עם צ'אטני אגסים שמנמנים

צלעות חזיר מטוגנות עוף עם צ'אטני אגסים שמנמנים
צלעות חזיר מטוגנות עוף עם צ'אטני אגסים שמנמנים היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 52 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 723 קלוריות . , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 33 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. אם יש לכם ג'ינג'ר, צימוקים זהובים, קיצור ירקות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-10 דקות . עם ציון של 81% , המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות חזיר מטוגנות עוף עם צ'אטני אגסים שמנמן , צלעות חזיר עם צ'אטני אגסים , וצלעות חזיר במלח עם מייפל עם צ'אטני אגסים .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ממיסים את הקיצור במחבת עמוקה עד שהוא מגיע כ-1 אינץ' במעלה דופן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
ציוד שתשתמש בו
חטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'ויחטיפי ממתקי קוקוס בגודל ביס, קצוצים, כמו שקד ג'וי
3
מחממים ל-360 מעלות F.
4
בזמן שהקיצור מתחמם, מתבלים צלעות חזיר במלח ופלפל משני הצדדים, מניחים בצד. בקערה רדודה טורפים ביצים, כף מים, פלפל קאיין ו-1/2 כפית פלפל שחור. בשקית נייר מערבבים קמח ועמילן תירס. מצפים צלעות חזיר בתערובת ביצים, מעבירים לשקית נייר ומנערים עד לציפוי. מטגנים צלעות חזיר עד להזהבה, כ-4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן, לצריבה2 כפות שמן, לצריבה
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
עמילן תירסעמילן תירס
צלעות חזירצלעות חזיר
קיצורקיצור
1 1/2 כוסות 1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts1 1/2 כוסות 1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts
4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר4 אונקיות חמאה לא מלוחה (מקל אחד), בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
קצפת נוספת וקציצות מנטה מכוסות שוקולדקצפת נוספת וקציצות מנטה מכוסות שוקולד
5
מעבירים לנייר סופג לניקוז. (שמרו צלעות חזיר בתנור חם אם לא ניתן לבשל בבת אחת.)
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6 ביס ליקריץ שחור6 ביס ליקריץ שחור
6
בסיר בינוני ממיסים חמאה על אש בינונית-גבוהה ומקפיצים אגסים, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת וקציצות מנטה מכוסות שוקולדקצפת נוספת וקציצות מנטה מכוסות שוקולד
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת תיבול ברביקיו2 כפות תערובת תיבול ברביקיו
7
מוסיפים את שאר החומרים, מלבד המלח, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים עד להסמכה, תוך ערבוב מדי פעם, כ-45 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורךעגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורך
8
מסירים מהאש ומגישים עם צלעות חזיר מטוגנות עוף.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
שרימפס ענקשרימפס ענק

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' בר10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים3אגסים Bartlett, קלופים cored, לחתוך לחתיכות 1 אינץאגסים Bartlett, קלופים cored, לחתוך לחתיכות 1 אינץ8צלעות חזיר, עצם ב, 1/2 אינץ ' עבהצלעות חזיר, עצם ב, 1/2 אינץ ' עבה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קנה סוכר גולמיקנה סוכר גולמי0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1201 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)64חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אפונה קפואהאפונה קפואה2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)125חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אינץזנגביל טרי, טחוןזנגביל טרי, טחון73חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צימוקים זהוביםצימוקים זהובים1פלפל חלפיניו, טחוןפלפל חלפיניו, טחון1חתיכות טופי הית' ברפפריקה חמהפפריקה חמה12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספלפל ורודפלפל ורוד6שרימפס וורידיםמלחמלח6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרי, לתיבול, בתוספת 1/2 כפית פלפלמלח ופלפל שחור טחון טרי, לתיבול, בתוספת 1/2 כפית פלפל1חתיכות טופי הית' בר1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות6שרימפס וורידיםקיצור ירקות, לטיגוןקיצור ירקות, לטיגון11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג

ניתן לשלב צלעות חזיר עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות את MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir נפתח עם ניחוחות של לבנדר ובונסברי שמפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין המשגע הזה יש תחושה משיי בפה, ממוסגר על ידי רמזים עדינים של עץ אלון מיישון החבית.